Hinnat

Kertaluonteiset siivoukset:

ma-ke 39,00 €/h

kotitalousvähennyksen jälkeen 15,60 €/h

to-pe 43,00 €/h

kotitalousvähennyksen jälkeen 17,20 €/h 

Paniikkinappi

Lyhyen varoitusajan siivous, jossa päivystävät siivojamme syöksyvät apuun saman päivän aikana. Palvelun sisältö neuvotellaan tapauskohtaisesti.

49,90 €/h (minimiaika 2 h)

Lisäpinnat

erikseen veloitettavia lisäpalvelut, tuntihinta 39,50€/h

kotitalousvähennyksen jälkeen 15,80 €/h

Ikkunoiden pesu (minimiaika 2 h) 42,50€ / h

kotitalousvähennyksen jälkeen 17,00 €/h 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kuukausi- ja sopimussiivoukset:

Hinnoittelemme viikko- ja kuukausisopimukset tapauskohtaisesti. Kodit ja elämäntilanteet ovat erilaisia, siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Yhdet kaipaavat kevyttä ylläpitosiivousta, toiset perusteellisempaa kuukausittaista puunausta.

Siivoussopimusta edeltää ilmainen arviointikäynti, jolloin katsomme yhdessä asiakkaamme kanssa tälle ja tämän kodille sopivimman palvelukokonaisuuden. Omiin tarpeisiin sopivan kokonaispaketin muotouduttua laaditaan siivoussopimus ja -aikataulu. 

Välinekustannus 

Tuomme mukanamme omat laadukkaat siivousvälineemme, kuten mopit, liinat ja puhdistusaineet. Hygienia- ja allergiasyistä pyrimme kuitenkin käyttämään pääasiassa asiakkaiden omia imureita. Näin toimimalla estämme allergeenien, kuten eläintenkarvat ja hajusteet, kulkeutumisen kohteesta toiseen. 

Tarvittaessa, esimerkiksi remontti- ja muuttosiivouskohteissa, voimme kuitenkin tuoda oman tehokkaan imurimme mukanamme. Imurista, höyryttimestä ja muista erikoispuhdistuslaitteista perimme pientä välinekorvausta.